Los Aurora

Taller de Músics


Propera sessió el 22 d'octubre
  • Inici | 20:00
    Dura | 1 h 30 min.
  • Teatre Municipal Cooperativa
    Sala Gran

En escena el 22 d'octubre

Los Aurora és un grup de flamenco-jazz que va revolucionar l’escena musical nacional i internacional amb el llançament del seu primer disc Aurora (Taller de Músics/Discmedi, 2017), amb el que van girar per sales i festivals de tot el món. La seva proposta musical, atrevida i personal, representa una bafarada d’aire fresc a un gènere com el flamenco. 

En motiu del llançament del nou disc La Balsa de la Medusa (Autoedició, 2022), presenten un nou espectacle en directe. En ell es plasma un so més elèctric i enèrgic, més proper al rock, on transformen amb actitud transgressora les referències clàssiques sempre presents a l’ADN de la banda barcelonina. El seu so parteix del flamenco i camina cap al jazz, allunyant-se de la sonoritat més clàssica de les composicions en les que s’inspira.

En aquesta nova aventura musical recorren les cançons més populars del flamenco, mentre evolucionen cap a llenguatges més atrevits que superen les sonoritats més tradicionals per fusionar-se amb altres gèneres. 

Aquest nou enfocament artístic queda perfectament vestit amb la potent veu del jove cantaor Pere Martínez, el piano de Max Villavecchia, el baix de Javi Garrabella i la bateria de Joan Carles Marí. A més, s’afegeix una nova proposta visual de disseny de llums de la mà d’Ángel Guilanyà, que reforça el sempre potent baile de Pol Jiménez. El bailaor uneix tradició i modernitat a base de palos jondos com la seguiriya i la farruca amb tocs més “gamberros” en les parts musicals més experimentals.

Amb la col·laboració de la Casa de Granada de Barberà del Vallès.

 

diumenge
22
d'octubre

20:00 | 1 h 30 min.

Los Aurora | Los Aurora

Sala Gran | Teatre Municipal Cooperativa,

Entrades Queden 369 entrades disponibles online