Concert de Sant Jordi

Miss Raisa i Escola de música


Propera sessió el 23 abril
  • Inici | 20:00
    Dura | 90 min.
  • Teatre Municipal Cooperativa
    Sala Gran

En escena el 23 abril

Reivindicació a través de les paraules. Sentiments a través de la música. Imane Raissali, o més coneguda com Miss Raisa, psicòloga, influencer i cantant de Rap, és una de les figures més prometedores de la música urbana.

Mis Raisa aporta dins el món musical del Rap una visió personal des de la vivència. Parla de racisme, desigualtats d’oportunitats, llibertat d’expressió, tot trencant estereotips i visibilitzant el seu dia a dia. Música punyent i lletres contundents que no deixen indiferent.

Després de triomfar amb el seu tema “Una niña”, la cantant procura donar veu a tots els col·lectius als quals representa: dones, immigrants i musulmanes.

L’Escola de Música de Barberà del Vallès culmina el projecte col·laboratiu de la música Rap, amb l’estrena musical conjunta amb Miss Raisa, totalment inèdita. Un espectacle que no és habitual en l’escena del Rap i Hip-hop on els/les cantants MC en directe generalment son acompanyats amb samplers i beats. Aquesta posada en escena, és fruit del treball de diferents formacions de l’Escola en l’aprofundiment i coneixement a l’entorn d’aquest estil de música.

Aquest projecte amb la cantant Mis Raisa, obre les portes al treball més enllà de la música i dona èmfasi als missatges i lletres reflexives que aporten aquest estil, potenciant un esperit crític com a persones usuàries i oients.

També en aquest espectacle quedarà reflectit el treball de l’alumnat fet en els tallers duts a terme pel col·lectiu Versembrant.

 

dissabte
23
abril

20:00 | 90 min.

Concert de Sant Jordi | Miss Raisa

Sala Gran | Teatre Municipal Cooperativa,

Reserva ara! Queden 322 entrades disponibles online