Andròmines estrena la temporada familiar

Música, teatre i emocions en Andròmines

El pròxim 13 de febrer, a partir de les 12.00 hores, començarà la temporada familiar al TMC - amb el permís de Jaleiu -. Es tracta d'"Andròmines", un espectacle de Samfaina de Colors que combina una posada en escènica poètica, amb cançons ben animades. De fet, Enderrock va triar el disc d'Andròmines entre els 10 millors de música familiar del 2021. 

L'espectacle és un viatge al passat. Rebuscar entre caixes oblidades i trobar aquelles joguines amb les quals tant havíeu gaudit durant la infantesa. Es tracta d'una obra poètica que ens parla de la fugacitat del temps i de la capacitat que tenen els objectes estimats de retornar-nos a un moment del nostre passat.

Andròmines aposta per una posada en escena conceptual i crea una atmosfera sonora que permet a l’espectador sentir i emmirallar-se en els records de la seva infantesa.

L'espectacle començarà a les 12.00 hores del diumenge i tindrà una durada de 50 minuts. Les mesures COVID segueixen vigents i caldrà respectar-les, a més de seguir les indicacions, si escauen, del personal del teatre.