Around the world posa a ballar el TMC

Els Brodas Bros arriben al TMC

El pròxim 13 de novembre arriba al Teatre Municipal Cooperativa un dels espectacles més esperats de la temporada. Es tracta de "Around the world"! L'espectacle dels Brodas Bros ha despertat l'atenció del públic barberenc i es preveu que el cartell de "SOLD OUT" es pengi ben aviat a la porta del teatre barberenc. 

Un gran quadern de viatges inundarà l’escenari, en ell, un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món. Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i una gran influència de Xina on en aquest últim any han estat tres mesos de gira per tot el continent. Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds… Una combinació de dansa, llum, tecnologia i música sorprenent.

El show més tecnològic dels Brodas Bros mai vist fins ara. Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que gràcies a aquestes experiències som el que som ara mateix, en el present. Un present que hem de viure, un present que els Brodas volen compartir amb el públic, on tu hi formes part!

L'espectacle, a diferència la resta d'esdeveniments programats a la temporada, començarà a les 19.00 hores.