Arriba el Festival Docs del Mes

El Festival Docs del Mes s'allargarà del 7 al 18 de desembre

La pròxima setmana arriba a la nostra ciutat a través del món online, el Festival Docs del Mes. Durant dotze dies podrem gaudir de fins a sis documentals que ocuparan més de 48 hores de diversió. Seran films sobre temàtiques diferents i que faran reflexionar al gran públic. 

"Joana Biarnés. Una entre tots" obrirà el festival el pròxim dia 7 de desembre. Dos dies més tard arribarà el torn de "My Stuff". El pròxim dia 11, podreu veure a través de les vostres pantalles "Renda Bàsica" i només tres dies després serà "Receptes per al desastre" de John Webster, qui apareixerà en escena. 

"Com canviar el món" serà el penúltim documental d'un festival que tancarà amb una opció oberta "Tu tries!" donarà l'oportunitat als usuaris de triar tres entre tres documentals: "5 days to dance", "La teoria sueca de l'amor" "Bicicletes vs cotxes"

En total, seran més de 48 hores de pel·lícules repartides en dotze dies de festival. Una experiència cultural molt enriquidora i adaptada als temps que corren. Per registrar-vos i gaudir del festival, heu d'accedir a www.bdv.cat/festival-online-docsdelmes