Big Chicken obrirà la nova temporada de teatre

Dissabte 27: Big Chicken!

Ha arribat el moment. El TMC aixecarà el teló per donar pas a la nova temporada de teatre. Serà el pròxim dissabte a partir de les 18.00 hores quan Xiula apareixerà a l'escenari per interpretar el seu espectacle "Big Chicken". Aquest serà l'esdeveniment que servirà com a tret de sortida d'una temporada que està previst - si la pandèmia ho permet - que s'allargui fins al juny. Espectacles familiars, musicals i comèdies aniran succeint durant les pròximes setmanes fins a completar aquesta nova edició de teatre. 

De cara a l'estrena de la temporada, s'espera una gran entrada. Tot i els límits d'aforament, ja són més de 150 persones les que han adquirit la seva entrada i el nombre de tiquets escasseja a hores d'ara. I és que, tal com ha demostrat la resposta de les persones usuàries, hi havia gana de teatre. 

Xiula defineix el seu espectacle com "un batibull sorprenent de valors educatius, interacció constant i molt d’humor que t’alegra al dia i potser no et deixa dormir fins ja passades les dotze". A més, asseguren "que cada espectacle serà diferent de l’anterior".

La banda farà un repàs per tots els “hits” del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo Bastant, Estic nerviós, etc. i amb l’estrena de cançons de l’últim disc: Descontrol MParental. Gaudireu de la música familiar més top del moment, amanida amb jocs, balls i un acompanyament terapèutic dels que no s’obliden, tot amb el seu toc de confetti i una miiica de punkisme.