Blink Flash Duncan arriba amb una doble sessió

Un espectacle per a les més petites i petits

El pròxim cap de setmana arriba una doble sessió de teatre al TMC! Serà el torn de Blink Flash, amb el seu espectacle "Duncan". Un esdeveniment meravellós que pretén que els més petits aprenguin a expressar les seves emocions i sentiments a través de la dansa. I, per aconseguir-ho, descobrim el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la Isadora Duncan.

La mateixa companyia descriu així el seu espectacle: "Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats".

A més, ens descobreixen un últim secret: "Aquests objectes guarden experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió".

L'espectacle està recomenat per a nenes i nens de 2 a 5 anys.