Blink Flash Duncan... JA A LA VENDA!

Doble sessió de teatre familiar!

Blink Flash Duncan arriba, el pròxim 7 de març, amb una proposta teatral destinada a quitxalla de dos a cinc anys. La peça és una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

En l´espectacle Blink Flash Duncan descobrim el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la Isadora Duncan. L'obra tindrà una durada de 35 minuts i es podrà gaudir en dues sessions. La primera serà a les 11.30 i la segona, a les 12.30 hores. A més, l'aforament es limitarà a 60 entrades per sessió.

Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.

Us direm un últim secret: aquests objectes guarden experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.