Chakapum!: Vols saber quan podràs retirar les entrades?

Consulta la data i les condicions de Chakapum!

'Chakapum!' arribarà al TMC el pròxim 3 de març, a partir de les 20.00 hores! I per fi podem anunciar quina serà la data a partir de la qual es podran retirar les entrades per gaudir de l'espectacle! Llegeix a continuació les condicions de retirada d'entrades i no et perdis la gran festa que ens porta El Terrat!

CONDICIONS DE RETIRADA D'ENTRADES:

1. Les entrades es podran adquirir a partir del dia 23 en l'horari habitual de taquilla.

     1.1 El val de bescanvi s'intercanvia per 1 entrada a zona reservada per a Vals de Bescanvi.

     1.2 Si una persona amb val de bescanvi vol una altra entrada, aquesta haurà de ser de Zona Públic General i podrà sol·licitar un màxim de 2 entrades de Públic General.

     1.3 La data límit per bescanviar el val serà l'1 de març de 2023. A partir d'aquí, s'alliberaran les butaques i es perd la reserva del val de bescanvi.

     1.4 Les persones que no tinguin val de bescanvi podran sol·licitar un màxim de dues entrades per persona.

     1.5 L'assignació de localitats correspon al personal del TMC. No es podrà triar localitat.

     1.6 A les persones que no puguin accedir a entrades per l'esgotament d'aquestes, se'ls afegirà a una llista i se'ls demanarà una via de contacte. En el cas d'alliberar-se les localitats no bescanviades dels vals o les d'entitats, se'ls trucarà per ordre de llista perquè puguin accedir a aquestes entrades alliberades.

2 Hi haurà localitats reservades per a persones amb visibilitat, capacitat auditiva o mobilitat reduïda. Aquestes són limitades i gestionades pel personal del TMC. Per fer ús d'aquestes localitats s'haurà de comunicar expressament al personal de taquilla en el moment de sol·licitar les entrades.

3. No es distribuiran entrades a través de web. Només es podran retirar entrades des de taquilla.