Com jo vulgui estrena la temporada de Docs del Mes

Com jo vulgui s'estrenarà el pròxim dimecres 29

El Teatre Municipal Cooperativa és molt més que teatre. És cultura. Així doncs, al nostre espai cultural també ens agrada aixecar el teló per altres programes culturals. En aquest cas, els Docs del Mes. Aquesta nova temporada de documentals s'estrenarà el pròxim dimecres 29 de setembre a partir de les 18:30. El film que es reproduirà serà "Com jo vulgui" de la directora Samaher Alqadi. 

A través d'aquests 80 minuts de pel·lícula, l'espectador podrà veure com el moviment feminista a Egipte està agafant més força que mai. Cada cop hi ha més dones que s’atreveixen a alçar la veu contra l’assetjament sexual, però aquesta irrupció de coratge ve de lluny. La Primavera Àrab va portar esperança de llibertat i canvis, no obstant, sovint s’oblida que durant la multitudinària protesta del 25 de gener de 2011 a la plaça Tahrir del Caire es van produir salvatges violacions en grup.

La indignació de les dones egípcies va desencadenar una gran protesta per defensar els seus drets. La directora Samaher Alqadi va estar a primera línia per capturar una revolta de les dones que va passar desapercebuda als mitjans de comunicació.