Comunicat: Sobre la devolució de l'import de les entrades

El passat 13 de març, a efectes de les mesures sanitàries implantades per les autoritats, el Teatre Municipal Cooperativa va tancar les seves instal·lacions i va cancel·lar totes les activitats i espectacles que ja havien estat programades.

Després d'un període d'observació i cautela sobre el desenvolupament de la situació de la crisi, el teatre, començarà a retornar els imports avançats pels usuaris/es en concepte de compra d'entrades pels espectacles que s'havien realitzat de forma anticipada.
El retorn dels imports es farà de forma automàtica per a les compres realitzades per internet, en les dades que constin a l'operació econòmica pertinent (titular i targeta bancària, compte corrent en què es va realitzar l'operació).
 
Per a les compres que es varen fer presencialment, caldrà que les persones acudeixin a la taquilla del teatre amb la mateixa targeta bancària que es va realitzar l'operació de compra.

Només en el cas de no haver-se registrat a la base de clients caldrà la presentació del tiquet de venda (entrada).

Tots els espectacles de la temporada gener-juliol 2020 i els de la temporada de la Mostra de teatre Amateur varen quedar cancel·lats i es retornaran els imports abonats. En principi s'havia donat la notícia que les entrades comprades podrien servir pels espectacles reprogramats però atesa la dificultat per a definir aforaments l'organització ha optat pel retorn de totes les entrades.

Les persones interessades a rebre informació, poden dirigir-se a la taquilla del teatre.
 
Horari d'atenció presencial i telefònica:
Dimarts i dijous de juny de 10 a 14 h

Telèfon: 937479493
Correu electrònic: tmc@tmcbarbera.cat / infotmcbarbera@gmail.com

Els recordem que en cas de presència física és obligatòria l'ús de la mascareta, manteniment de distàncies de seguretat entre persones i el compliment de la normativa sanitària vigent.