El rap per crear consciència: Miss Raisa

Miss Raisa i l'EMM, protagonistes del TMC aquest cap de setmana

El TMC aixecarà el teló aquest cap de setmana per gaudir d'un concert d'allò més especial. El concert de Sant Jordi! Es tracta d'un espectacle musical que tindrà com a protagonista a la Miss Raisa. La cantant de rap, micròfon en mà, versarà sobre el racisme, la desigualtat d'oportunitats i la llibertat d'expressió, entre d'altres temes. 

Ara bé, en aquesta ocasió no ho farà sola. Sobre l'escenari també hi serà l'alumnat de l'Escola Municipal de Música de Barberà del Vallès, que formarà part activa del concert i exposaran tot allò après en els Tallers de Rap portats a terme per Versembrant. L’Escola de Música de Barberà del Vallès culmina el projecte col·laboratiu de la música Rap, amb l’estrena musical conjunta amb Miss Raisa, totalment inèdita. Un espectacle que no és habitual en l’escena del Rap i Hip-hop on els/les cantants MC en directe generalment son acompanyats amb samplers i beats. Aquesta posada en escena, és fruit del treball de diferents formacions de l’Escola en l’aprofundiment i coneixement a l’entorn d’aquest estil de música.

Imane Raissali, o més coneguda com Miss Raisa, psicòloga, influencer i cantant de Rap, és una de les figures més prometedores de la música urbana. Mis Raisa aporta dins el món musical del Rap una visió personal des de la vivència.

El concert començarà a les 20.00 hores del pròxim dissabte 23 d'abril.