"El Retorn: La vida després de l'ISIS" arriba al TMC

Nova edició dels Docs del Més: "El retorn: La vida després de l'ISIS"

Aquest mes d'octubre us portem un documental que no podeu deixar perdre "El retorn. La vida desprès de l'ISIS", d'Alba Sotorra.
Un documental potent que ens mostra la dura realitat d'un grup de dones atrapades pel seu passat com a membres d'ISIS.
A més, comptarem amb la presència de l'equip de producció, que estaran amb nosaltres per comentar aspectes del film i generar debat a partir d'aquest film tant interessant.

L’accés exclusiu d’Alba Sotorra al camp d’al-Roj al nord-est de Síria ens mostra la dura realitat d’un grup de dones atrapades pel seu passat com a membres d’ISIS. Shamima Begum (Regne Unit) i Hoda Muthana (EUA) van marxar dels seus països manipulades per la propaganda terrorista i l’odi de les xarxes socials. Van ser demonitzades pels mitjans de comunicació i ara ningú vol saber res d’elles. El penediment sincer mereix una segona oportunitat? Es pot justificar que els països occidentals acceptin el retorn dels seus fills però rebutgin que les seves mares puguin tornar? La directora catalana s’esforça per comprendre els matisos d’una situació complexa i delicada.

Després del documental, que dura 90 minuts, es portarà a terme un col·loqui amb l'equip de producció. Si encara no teniu les vostres entrades, les podeu adquirir a continuació! 

https://entrades.tmcbarbera.cat/esdeveniment/el-retorn-la-vida-despres-de-lisis/2022