El Taller de Música per a Nadons ja està a la venda

El concert de nadons es portarà a terme el pròxim 19 de desembre

El pròxim 19 de desembre les famílies i els més menuts tenen una cita a l'escenari del Teatre Municipal Cooperativa. A partir de les 12 del migdia, començarà el Taller de Música per a Nadons. La companyia Viu el Teatre ens porta aquesta experiència perquè les menudes i els menuts experimentin amb la música, els sons, els ritmes i molt més. A més, també hi haurà espai pel joc lliure per descobrir i experimentar amb materials que us sorprendran. 

Per tal de garantir les mesures de prevenció davant la pandèmia, l'espectacle s'ha reduït únicament a 20 persones. Aquest es portarà a terme sobre l'escenari del Teatre Municipal Cooperativa i les petites o els petits hauran d'estar acompanyats, únicament, per un adult. En el cas que les menudes o els menuts vinguin acompanyats per dos adults, un d'ells haurà de presenciar l'espectacle des de la platea del teatre i no se li cobrarà l'accés. 

A més, i fins a la setmana vinent, les entrades només es podran comprar a la taquilla del Teatre Municipal Cooperativa en el seu horari habitual.