El TMC acollirà la 6ª edició del Festival Zero

La Metamorfosis de Gregor i Spiralis seran protagonistes al Festival Zero

Aquest cap de setmana torna, com cada any, el Festival Zero. Una iniciativa creada per Teatres en Xarxa, d'on el nostre teatre hi participa activament, i que pretén apropar el teatre al jovent. Aquesta és, per tant, una proposta de teatre immersiu on l'espectador, com és en el cas de "La Metamorfosis de Gregor" hi haurà de participar activament. Aquest és el veritable significat de la paraula "Zero": Que no hi hagi distància entre l'espectacle i l'espectador. 

En aquesta ocasió, tindrem la sort de gaudir de "La Metamorfosis de Gregor". Després de l'èxit de 'Puños de Harina', El Aedo torna a Barberà per delectar-nos amb una obra tan dura com necessària. En Gregor, en una clara referència a la Metamorfosi de Kafka, se sent un 'bitxo raro'. Ell no vol sortir de l'habitació i és aleshores quan començarà el seu joc... Però serà el públic qui realment prengui les decisions i guiï al personatge per l'obra. Un espectacle que parla del suïcidi i la salut mental en adolescents. 

Dissabte arribarà el torn d'Spiralis. Es tracta d'un espectacle performàtic, multidisciplinar, poètic i innovador per a tots els públics. Inspirat en l'espiral i tot el que pot representar: El remolí, l'evolució i els trànsits de la vida, els nostres destins en constant transformació... Dos cossos, dues energies, construeixen en directe una escultura de ferro en moviment en un ambient sonor harmònicament equilibrat. És, per tant, una experiència sensorial que de ben segur farà reflexionar al nostre públic. 

Amb aquests dos espectacles, es presenta el Festival Zero a Barberà del Vallès. Mentre que "La Metamorfosis de Gregor" serà divendres, Spiralis es citarà amb l'espectador el dissabte. Ambues obres seran a les 20.00 hores. A més, hi ha disponible un abonament i descomptes d'entrada anticipada! 

Us hi esperem!