El TMC torna a obrir les seves portes

"Silur" i "El Peix Irisat" arribaran el pròxim cap de setmana

El Teatre Municipal Cooperativa tornarà a oferir espectacles a partir del pròxim cap de setmana amb una doble sessió de teatre. El dissabte 28 de novembre arribarà el torn de "Silur". Un espectacle que combina música, dansa i poesia gràcies a la Sonia Moya, el Manel Fortià i la Maria Ribera. Ara bé, aquesta representació ha canviat el seu horari per adaptar-se a les restriccions encara vigents. Serà a partir de les 20 hores, del pròxim 28 de novembre, quan el TMC aixecarà el seu teló. 

I, sense temps a relaxar-se, el diumenge 29 de novembre gaudirem d'una doble sessió de "El Peix Irisat". La primera serà a les 11:30 i la segona començarà a les 12:30. Una de les obres més esperades per les famílies i les menudes i menuts es podrà representar, finalment, al teatre. La disposició, però, canviarà. Tot i que estava previst que l'obra es portés a terme sobre l'escenari, finament les famílies hauran d'ocupar les butaques de la platea per garantir la seguretat de la resta d'assistents i, també, dels i de les artistes. 

Les entrades ja es poden adquirir a través de la web i des de la mateixa taquilla en el seu horari habitual. Ara bé, l'aforament quedarà reduït al 50% en el cas de Silur. Pel que fa a "El Peix Irisat" només es posaran a la venda 60 entrades per sessió. 

Tanmateix, caldrà seguir totes les mesures higièniques i de seguretat per garantir el correcte funcionament de l'espectacle i minimitzar el risc de possibles contagis.