Els Gossos: Arriba una nova comèdia de Focus

La distribuidora Focus torna al TMC amb Els Gossos

El pròxim 16 d'octubre arriba al TMC una nova comèdia. Una d'aquestes amargues que et provoquen somriure i t'augmenten la tolerància davant els moments tensos que hem de viure durant la nostra vida. Ai! Aquells silencis incòmodes a un dinar familiar. Ai! Aquells comentaris desafortunats que acaben derivant en un conflicte... Ai! Els Gossos... 

Amb un elenc de luxe format per la Mercè Aránega, la Rosa Boladeras, el Joan Negrié i l'Albert Pérez, la comèdia de Focus tracta el següent. 

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç, però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L'Albert, l’Emili i l’Alicia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura, es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

Encara no tens les teves entrada? No pateixis! La pots adquirir a través del següent enllaç! 

https://cutt.ly/XWGh26j