Ja el tenim aquí: Festival Zero!

Un cap de setmana de teatre: Festival Zero!

Divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de març. Tres dies marcats en el calendari del Teatre Municipal Cooperativa perquè arriba, una edició més i ja en van cinc, el Festival Zero. Es tracta d'un esdeveniment de tres dies que pretén trencar les distàncies entre actrius i actors amb el seu públic. A més, es tractaran temes d'actualitat com poden ser el racisme, l'homofòbia i l'odi a les xarxes socials. Però també d'altres més macos com la pau, la tranquil·litat i el benestar mental. 

El primer a arribar serà 'Container' i ho farà el pròxim divendres a les 20 hores. L'obra d'Emilia Gargot exposa l'odi a les xarxes socials. No pretén ser educativa ni similars, sinó una experiència que demostra com poden de perilloses ser aquestes xarxes quan l'odi interfereix en elles. 

'Puños de Harina' arribarà dissabte al TMC. L'espectacle de El Aedo repassa la història de Rukeli, un boxejador homosexual i gitano que va fer front a Hitler durant l'Holocaust. Un combat de boxa teatral on es repassarà la trajectòria d'aquest personatge en una lluita constant per encaixar en la societat. 

Per últim, diumenge, arribarà el torn de Cossoc. Després de dos dies frenètics arriba el moment de posar pausa. De buscar la calma a través del moviment i de trobar aquell espai on la ment ens permet desconnectar. A través de balls i moviments hipnòtics es buscarà connectar amb el gran públic. 

Les entrades pel Festival Zero són molt limitades! No us perdeu aquesta emocionant aventura de tres dies al TMC de Barberà del Vallès!