Ja tenim teatre al TMC!

"Bona Gent" del Quim Masferrer i "Sóc Feliç" de la Damaris Gelabert han obert la temporada de teatre

La temporada de teatre ja ha començat a Barberà del Vallès. El Teatre Municipal Coopeativa ha obert les seves portes per oferir una nova edició de teatre que s'allargarà fins al desembre. "Bona Gent", del Quim Masferrer i "Sóc Feliç" de la Damaris Gelabert han estat les primeres obres representades al nostre escenari. 

Una comèdia i un espectacle familiar han obert un cicle d'espectacles que continuarà amb les músiques de sarsueles de "Recull Líric" - el pròxim 4 d'octubre - i una nova comèdia de Ramon Madaula: "Els Brugarol": 

Malgrat la pandèmia que va obligar a tancar les portes sis mesos enrera, el TMC torna amb il·lusió i mesures de prevenció COVID. La distància de seguretat entre els diferents nuclis familiars i el control de l'aforament han esdevingut clau perquè la cultura s'hagi pogut reprendre a la nostra ciutat. 

D'altra banda, també s'han suprimit els abonaments i les entrades es posaran a la venda la mateixa setmana de l'espectacle. L'objectiu d'aquesta mesura és evitar molèsties als usuaris en cas de patir una nova suspensió que, actualment, no es contempla. 

1Bkfe2eYzXfSgJq3gU3N6xgCuBeSNSJZH