La motxilla de l'Ada: Un espectacle transformador

Reflexió sobre la identitat de genere: La motxilla de l'Ada

Aquest espectacle explica la història d'un pare i una mare que van a fer una xerrada sobre la història de la seva filla Ada. Una xerrada més de les moltes que han fet... però avui és diferent, avui han decidit que aquesta serà la darrera vegada que ho explicaran, perquè ja no els cal explicar-ho més, ja no necessiten explicar-se mes.
 
Aquest espectacle és la història d'una motxilla: la motxilla de l'Adam. Una motxilla que cada cop pesava més, i pesava tant i tant que ja no el permetia surar, enfonsantlo dins del seu propi mar. És la història de l'Ada que va anar de colònies i va decidir desfer-se de la motxilla i de la m del seu nom per poder ser ella mateixa. La història d'uns pares que han perdut la m de manies i han decidit acompanyar la seva filla per un camí gens fàcil.
 

 

 
No és una història senzilla. Perquè "els fills no són com una pilota de futbol que els dones un copet i van cap allà on vols que vagin, mes aviat són com una pilota de rugbi o com un meló, mai saps cap on aniran, mai saps com seran per dins...."
 
Una història TRANSformadora i emocionant que ens TRANSportarà al món i les sensacions de l'Ada per veure i viure el seu
TRÀNSIT.