La petita Capmany acomiada la temporada

L'espectacle de Tanaka Teatre posa el punt i final

Arriba l'hora de tancar la temporada. És el moment d'abaixar el teló. S'acaba una nova edició de teatre amb un espectacle familiar que ens farà reflexionar. Es tracta de "La Petita Capmany", de Tanaka Teatre. Per a tothom que va quedar fascinat amb El Peix Irisat, doncs ara arriba un nou espectacle familiar recomanat per a nenes i nens majors de 6 anys! 

La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, entrarà a un univers on personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant.

Espectacle de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares per a tota la família. Ens el porta Tanaka Teatre que, després d'esgotar totes les seves localitats amb El Peix Irisat, vol que també gaudiu amb aquest nou espectacle.