Les dones de Frank rendeixen homenatge a Sinatra al TMC

Un espectacle musical i amb moltes anècdotes

El TMC es vesteix de gala per rebre a "Les Dones de Frank", de la companyia Jeloudoli. Serà el pròxim dissabte a les 19:00 hores quan la música i les millors anècdotes de Frank Sinatra començarà a il·luminar el teatre. 

La Cris, la Marina, la Jou i la Carla recordaran moments viscuts juntes i amb la Nona, una dona fascinant que els descobreix que, en la seva joventut als Estats Units (ella era d’origen italià i havia viscut a Hoboken, New Jersey), va ser una Bobby-Soxer! La Nona les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que, com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment el seu ídol.

Bobby-Soxer és una denominació sociològica de la dècada de 1940 que descriu les aficionades, sovint molt fervents, de la música d’artistes com Frank Sinatra o Benny Goodman. Les Bobby-Soxers eren, en general, dones adolescents o adultes, entre 12 i 25 anys, que portaven faldilles “canitx” i mitjons curts (bobby socks).

Les dones de Frank és un espectacle musical dedicat al gran Frank Sinatra, amb cançons, anècdotes, històries i molt d’humor.