Molt de teatre per endavant

Iniciem la segona meitat de la temporada

Aquesta setmana s'atura el teatre al TMC! Després del cap de setmana del Festival Zero, el teló s'abaixa fins al mes vinent... Descansem una setmana per recuperar energies i tornar amb més ganes que mai. Perquè ara encetem la segona meitat d'aquesta temporada on podrem gaudir de la temporada regular, però també dels Docs del Mes i altres activitats. 

Així doncs, tornarem l'últim dimecres del mes amb Curvy Crew, el documental corresponent a aquest mes. Diumenge arriba el torn del teatre familiar amb "L'aventura d'avorrir-se". En el marc de les activitats del 8M, arriba un film proposat des de l'Oficina de Polítiques de Gènere. Es tracta de "Jo sí que et crec". Posterior a aquest, n'hi haurà una tertúlia amb les directores. 

Rhum & Cia. tornarà al TMC aquesta temporada per presentar "Gran Reserva", un nou espectacle de circ.I la temporada continuarà amb un concert. Concretament, amb el Concert de Sant Jordi. Comptarem amb la presència de Miss Raisa conjuntament amb els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Barberà del Vallès. 

Un clàssic entre els clàssics: La companyia "Els Pirates Teatre" també sortiran a l'escenari barberenc per representar Somni d'una nit d'estiu. Finalitzarem la temporada familiar amb l'emotiva obra de "La Motxilla de l'Ada" i vibrarem amb el concert de Natural Women, protagonitzat per la Beth Rodergas i la pianista Laura Andrés. 

Per últim, aquest any gaudirem de la segona edició de les cantades d'Havaneres amb els grups d'Ultramar i Son de l'Havana. 

I de tots aquests espectacles podeu comprar ja les vostres entrades per gaudir d'una primavera espectacular. Us hi esperem!