Nova temporada al Teatre Municipal Cooperativa

Dotze espectacles de febrer a juny

Nova temporada al TMC! El pròxim 27 de febrer comença, de la mà de Xiula amb "Big Chicken", una nova temporada de teatre al TMC. Un nou repte, a causa de la situació actual, en el que treballarem per oferir-vos el millor teatre. En aquest cas, seran dotze espectacles de diverses temàtiques, però que gira entorn de la participació de personalitats de Barberà sobre l'escenari. L'humor s'obre pas en aquests temps complicats, però també podrem gaudir de concerts, espectacles familiars i la primera edició de Cantada d'Havaneres. Aquesta temporada s'allargarà fins al pròxim 6 de juny, quan "La Petita Capmany" de Tanaka Teatre, donarà per finalitzada la temporada. 

Tal com va passar a l'anterior edició de teatre, aquesta temporada no hi haurà abonaments degut a possibles suspensions i les entrades es posaran a la venda amb 15 dies d'antelació. L'objectiu serà el d'evitar molèsties als usuaris amb el retorn de l'import de les entrades. A més, per accedir a l'establiment caldrà complir amb les mesures de contenció contra la COVID-19 prèviament esmentades a la pàgina web i a cadascuna de les sessions disponibles. 

D'altra banda, una setmana abans, podrem gaudir al teatre de la Festa de Carnaval gràcies a Satisfacshow. Amb una doble sessió prevista pel pròxim 20 i 21 de febrer, podrem gaudir d'humor i música sobre l'escenari barberenc.