S'atura el temps al TMC: Tempus!

En Klaus ens obre la seva rellotgeria el pròxim diumenge

Nou cap de setmana de teatre familiar al Teatre Municipal Cooperativa. A partir de les 12.00 del migdia, s'aixecarà el teló perquè el gran públic pugui gaudir de l'espectacle de Tempus. L'espectacle de "El que ma queda de Teatre" parla del temps a partir de la figura d’un personatge, en Klaus, un vell rellotger. En Klaus convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s’hagi aturat el temps.

Klaus no parla. Bé, només diu tempus, però ja se les empesca per explicar la història dels rellotges, demostrar que arreglar un rellotge de paret pot acabar sent una escena ben divertida o convertir-se en el director d’una peculiar orquestra de cucuts.

Es tracta, doncs, d'un personatge divertit, però a la vegada tendre, pura poesia, i es mou al ritme del tic-tac dels rellotges i de la música, una música original interpretada pel seu pianista, que va marcant el tempus de l’espectacle.

Com és habitual en els últims espectacles, aquest tindrà un aforament limitat i caldrà respectar totes les mesures de sanitat i higiene establertes. Podeu comprar les vostres entrades al següent enllaç!

https://cutt.ly/4vrUkvY