Sopa de pedres estrena la temporada familiar

Engruna Teatre ens presentarà Sopa de Pedres

Si el dia 25 començarà la temporada de teatre al Teatre Municipal Coopertiva amb el monòleg d'Andreu Casanova, només un dia més tard s'estrenarà Sopa de Pedres. Serà el tret de sortida a la temporada de teatre familiar. El dia 26 de setembre, a partir de les 12 del migdia, s'aixecarà el teló al TMC perquè l'Alma aparegui al nostre escenari. 

Amb ella viurem la història d'una nena que ha de deixar enrere el seu país, amics i família per culpa de la guerra. Allà on va, però, tampoc en volen saber res d'ella. Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

L'aforament encara es mantindrà al 70% i caldrà respectar, en tot moment, les mesures de seguretat establertes i les indicacions del personal del Teatre Municipal Cooperativa. El no compliment de la normativa podrà suposar l'expulsió de l'espai públic a fi de protegir la resta de persones usuàries. Podeu consultar les normes COVID al següent enllaç. 

https://entrades.tmcbarbera.cat/pagina/mesures-covid/95

Encara no teniu les vostres entrades? Les podeu comprar a través del següent enllaç! 

https://entrades.tmcbarbera.cat/esdeveniment/sopa-de-pedres/1590

Us hi esperem!