Sopa de pedres: Un reflexe de la crisi de refugiats

Sopa de pedres: Una reflexió imprescindible pels nostres dies

S'encén la pantalla. A través d'aquesta, veiem com moltíssimes persones han de fugir d'Afganistan després de l'aixecament talibà. Per desgràcia, ens hem acostumat a aquesta mena de notícies. Els conflictes armats en diversos països deriven en rius de persones que han de deixar enrere la seva vida. Família, amics i la seguretat d'una llar. I d'això tracta Sopa de Pedres.
 
L'obra d'Engruna Teatre exposa, a través de l'Alma, una dura realitat que moltes persones viuen avui en dia. La protagonista de l'espectacle ha de fugir del seu país per arribar a un indret desconegut, on tothom té de tot, i on tampoc la volen. Amb enginy i intel·ligència farà una sopa de pedres que transformarà l'individualisme d'un poble en una feina d'equip. I, tothom que la rebutjava en un principi, rebrà una lliçó de vida ben important. Lliçons que han d'anar acompanyades de valors com la solidaritat i l'empatia. 
 
Sopa de Pedres és una invitació a reflexionar. Una experiència enriquidora tant per grans com per la quitxalla. Una obra per veure (i viure) en família. Encara no teniu les vostres entrades? 
 
 
Us hi esperem!