Torna el Festival Zero a Barberà del Vallès

El Festival Zero arriba al TMC

Cap de setmana intens i de molt de teatre el que viurem a Barberà del Vallès! El pròxim 1, 2 i 3 de març arriba a la nostra ciutat el Festival Zero, la proposta cultural de Teatres en Xarxa que té com a objectiu apropar el teatre al públic jove! En aquesta ocasió, les obres que hi formaran part son "La Festa", "Lady Panda" i "Un segundo bajo la arena". 

La Festa, de TNC i Teatres en Xarxa | 1 de març | 19.30 hores

Aquesta coproducció ens transportarà amb un grup de joves que intenten digerir tot el que han viscut en la darrera festa per decidir com encararan la propera festa que se celebrarà al teatre. Sis històries extretes d’entrevistes reals fetes a adolescents formen el punt de partida d’una peça coral sobre les seqüeles del consum massiu de la pornografia des de molt joves i com crea una eròtica de la violència, la cosificació de les dones i una insatisfacció profunda difícil de confessar.

Lady Panda, de Mumúsic Circus | 2 de març | 20.00 hores

LADY perquè és dona i PANDA pel contrast dels seus colors i l’animalitat. LADY PANDA neix com a metàfora per explorar l’abisme de les polaritats humanes, la confusió social i l’impacte del pas dels anys. L’escenografia d’un pèndol gegant que simbolitza del gir vital i els cicles inevitables d’una història personal narrada a través del circ, la música en viu, el cant i la dansa.

Un segundo bajo la arena, de Col·lectiu Desasosiego | 3 de març | 18.00 hores

Un segundo bajo la arena és un espectacle que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de Bodas de sangre de Federico García Lorca. Un espectacle plantejat com una experiència on el públic es converteix en un nou convidat que permet reprendre la celebració interrompuda i concloure el ritual.