Torna el teatre a Barberà del Vallès: Tardor 22'

El TMC estrena temporada aquest cap de setmana

Amb la caiguda de la calor arriba la tardor i, amb aquesta, no només les fulles canvien els seus colors i omplen els carrers de Barberà. També torna el teatre! Serà a partir del dissabte 24 quan aixequem el teló per començar una temporada carregada d'espectacles. Arriba molta comèdia, música i un drama que inclourà documental i exposició. Abans, però, arriba el torn de 'Una teràpia integral' i 'Mou el cos' de la Dàmaris Gelabert. 

Aquesta doble sessió de teatre programada per aquest cap de setmana començarà dissabte a partir de les 20.00 hores, quan l'Abel Folk, l'Àngels Gonyalons i el Roger Coma sortiran a l'escenari per aprendre a fer pa amb 'Una teràpia integral'. Una comèdia molt potent que de ben segur farà les delícies del nostre públic. 

Diumenge arriba el torn del primer espectacle familiar. Torna la Dàmaris Gelabert per presentar el seu nou treball. 'Mou el cos' serà un concert on la reconeguda artista estarà acompanyada per la seva banda. Serà una hora que de ben segur es farà curta per a la quitxalla. 

A més, per gaudir de la temporada a un preu inigualable, encara podeu adquirir els abonaments, on hi ha descomptes de fins al 30%.