Triple sessió d'espectacles al TMC!

Un pequeño asesinato sin consecuencias, Fiestas de la Cruz de Mayo i la Primera Edició de la Cantada d'Havaneres

Comença una marató d'espectacles al Teatre Municipal Cooperativa. Des d'avui i fins al diumenge, podrem gaudir de diversos espectacles de diferents gèneres. Els Monòlegs Solidaris seran els primers a sortir a l'escenari amb una doble sessió d'humor. "Un pequeño asesinato sin consecuencias". En aquest cas, l'Eva troba que el seu marit està neguitós i descobreix que amaga un mort a la cuina... Qui és la víctima? Qui és l'assassí? I el motiu? Les entrades ja es van esgotar fa dies, així que només 200 persones ho podran descobrir. 

Dissabte arriba al TMC la Fiesta de la Cruz de Mayo. Un espectacle que commemorarà la Casa de Granada. Per començar, a la Sala B es durà a terme diverses exposicions que es podran visitar de forma gratuïta fins al 27 de maig. Dissabte, però, l'escenari també serà protagonista. Erika Hervás presentarà el concert del Cor de la Casa de Granada i també a Anton Blanco, cantautor que s'ha fet popular amb el seu tema "Dame". 

Per últim diumenge arriba al TMC la Primera Edició de la Cantada d'Havaneres. Es tracta d'un concert en el qual participaran els grups Port Bó i Ultramar. En aquest dia, podrem escoltar les cançons més populars de cada grup, tot i que també ens espera alguna sorpresa. En qualsevol cas, un bon dia per commemorar aquest gènere musical tan popular a Catalunya.