Un clàssic per tancar temporada: La Plaça del Diamant

La Cia. Eòlia representarà La Plaça del Diamant

L'últim espectacle adult de la temporada serà un clàssic de teatre: La Plaça del Diamant. Eòlia Teatre representarà un dels clàssics de la Mercè Rodoreda. Serà el pròxim 27 de novembre a partir de les 20.00 hores. 

En aquest cas, coneixerem la història de la Natàlia - la Colometa - una noia jove que representa a moltes dones que van haver de viure una època cruel per les dones. Contextualitzada en el final de la Segona República i l'inici de la Guerra Civil, la Natàlia accepta tristament tot el que la vida - i el seu marit Quimet - l'imposen. Fins i tot, canviar-se el nom de Natàlia per Colometa. 

Com moltes dones de l’època, veurà anar-se’n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills. Enfonsada en un matrimoni que no li proporciona felicitat i unida a un home egoista, la Natàlia renuncia a la seva pròpia identitat cedint tot el protagonisme al seu marit, acceptant els convencionalismes d’una època que deixava la dona en un segon pla.

Durant l'espectacle, l'espectador anirà descubrint tota la resignació que guarda la Natàlia. Encara no teniu les vostres entrades? Les podeu comprar a través del següent enllaç! 

https://cutt.ly/rEytLY1

Us hi esperem!