Una història per reflexionar

La nena que vivia en una capsa de sabates

Aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia, s'aixecarà el teló perquè grans i patits puguin gaudir de "La nena que vivia en una capsa de sabates". Una història que, de ben segur, farà reflexionar a la quitxalla i divertirà molt als més petits. Perquè aquesta obra de Zum Zum Teatre ens explica la història de la Júlia. Ella és una nena que viu tancada a una capsa i, allà, se sent molt segura. Ara bé, també s'avorreix una mica... Un dia troba un llapis màgic, dibuixa una porta i surt a l'exterior. Després dibuixa una papallona, una flor... Fins que un dia ensopega amb una pilota i es fan amigues. Les dues juguen juntes i s’ho passen molt bé, fins que la caixa resulta massa petita per allotjar els seus somnis i decideixen marxar.

En aquesta història, trobem la protagonista instal·lada en la comoditat de viure dins d’una capsa de sabates. S’estima més viure d’aquesta manera que assumir els riscos que implica un comportament lliure, implícit en el fet d’abandonar el seu refugi. L’amistat és un bon remei contra la por. Però, quantes vegades ens hem quedat en la nostra zona de confort, segures i segurs, per por o respecte a lluitar pels nostres somnis?

"La nena que vivia en una capsa de sabates" és una lliçó de vida per a totes les seves espectadores i espectadors. Ara bé, per accedir al recinte, caldrà respectar les mesures Covid establertes a la nostra web. A més, l'aforament, seguint la normativa del PROCICAT, queda reduïda al 50%.